Mūsų produkcija

Daug organikos

Šviežia ir skanu

100% natūralu

Braškės

Braškėse esančių antioksidantų gausa svarbi širdies sveikatai, kovai su bakterijomis, vėžio rizikos mažinimui. Atliktuose tyrimuose (S. Čapkauskienė, biomedicinos mokslų daktarė) buvo nustatyta, šiose uogose esančių antioksidantų kiekis 4 kartus didesnis nei kitų vaisių, 10 kartų didesnis nei daržovių ir 40 kartų nei javų. Šviežios braškės turi labai daug vandens, todėl jų bendras angliavandenių kiekis tikrai mažas. Jose yra pakankamas kiekis skaidulų (100 g yra 2 g skaidulų), didelis kiekis vitamino C, nemažai mangano, kalio, vitamino B9, šiek tiek mažiau geležies, vario, magnio bei fosforo, o taip pat vitaminų B6, K ir E.

aVIETĖS

Tik visiškai sunokusiose avietėse yra 100% antioksidantų, kurių poveikis stiprina nutukimo valdymą ir prevenciją, gali slopinti vėžinių ląstelių aktyvumą. Vartojant avietes gerėja kraujagyslių sienelių funkcija, mažėja kraujospūdis, netgi greičiau atkuriamos smegenų funkcijos po smegenų traumų. Viename puodelyje aviečių yra tik 64 kcal, net 8 g skaidulų ( 32% RPN), 54% vitamino C, 41% mangano, 12% vitamino K, po 5-6% B grupės, E vitaminų, magnio, kalio, geležies.

šILAUOGĖS

Šios uogos vienos iš vertingiausių mūsų krašte. Jos stiprina, imunitetą, regėjimą, gerina atmintį ir apskritai savijautą. Šilauogių ypač reikėtų valgyti tiems, kas daug dirba su kompiuteriu, vairuoja, daug skaito ar žiūri televizorių. Uogose esantys antioksidantai saugo nervų ląsteles nuo susirgimo, padeda neutralizuoti chroninius uždegimus. Šilauogėse gausu vitaminų C, E, K, B, karotino, pektinų, geležies, cinko, kalio, magnio ir ląstelienos.

close

Prenumeruokite naujienas!

Sužinokite pirmieji mūsų ūkio naujienas. Kur ir kada prekiausime, kada galite atvykti pasiskinti uogų patys ir kita.

Scroll to Top