Mūsų produkcija
Daug organikos
Šviežia ir skanu
100% natūralu
Braškės
- Nemažai skaidulų
- Gausu vitamino C
- Vitaminų B9, B6, K ir E
- Mineralinų - mangano, kalio, geležies, magnio, fosforo
aVIETĖS
Tik visiškai sunokusiose avietėse yra 100% antioksidantų, kurių poveikis stiprina nutukimo valdymą ir prevenciją, gali slopinti vėžinių ląstelių aktyvumą. Vartojant avietes gerėja kraujagyslių sienelių funkcija, mažėja kraujospūdis, netgi greičiau atkuriamos smegenų funkcijos po smegenų traumų. Viename puodelyje aviečių yra tik 64 kcal, net 8 g skaidulų ( 32% RPN), 54% vitamino C, 41% mangano, 12% vitamino K, po 5-6% B grupės, E vitaminų, magnio, kalio, geležies.
- 100% antioksidantų
- tik 64 kcal, net 8 g skaidulų ( 32% RPN)
- 54% vitamino C
- Padeda reguliuoti kraujospūdį
- 41% mangano, 12% vitamino K, gausu B grupės, E vitaminų
- Gausu magnio, kalio, geležies
šILAUOGĖS
Šios uogos vienos iš vertingiausių mūsų krašte. Jos stiprina, imunitetą, regėjimą, gerina atmintį ir apskritai savijautą. Šilauogių ypač reikėtų valgyti tiems, kas daug dirba su kompiuteriu, vairuoja, daug skaito ar žiūri televizorių. Uogose esantys antioksidantai saugo nervų ląsteles nuo susirgimo, padeda neutralizuoti chroninius uždegimus. Šilauogėse gausu vitaminų C, E, K, B, karotino, pektinų, geležies, cinko, kalio, magnio ir ląstelienos.
- Stiprina imunitetą
- Gerina atmintį
- Gausu antioksidantų
- Turtingos vitaminais C, E, K, B
- Avietės turi karotino, pektinų, geležies, cinko, kalio, magnio